logo

Upoznajte
30SEC ekipu

Uz dugogodišnje iskustvo u radu na polju informacijske sigurnosti tim posjeduje certifikate stečene na najrelevantnijim institutima i trening centrima poput SANS, EC-Council, ISC2, CompTIA, Offensive Security i sl. Dodatno, ekspertizu tima potvrđuju i certifikati kompanija kao što su Palo Alto Networks, Microsoft, IBM, Fireeye, TrendMicro…

Bojan Gradišar
B

Combisu vjeran više od 13 godina, a radio sam na mnogim sigurnosnim projektima u Hrvatskoj, regiji, ali i šire. Specijalnost su mi rješenja za jaku autentikaciju, upravljanje korisničkim pravima, revizija sustava i slično. Slobodno vrijeme provodim s obitelji, a tu je i sport.

Danijel Teslić
D

Usko sam specijaliziran za provođenje penetracijskih testiranja, izradu malwarea i socijalni inženjering. Godine 2016. sam diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te se odmah nakon zaposlenja zaljubio u svijet ofenzivne sigurnosti u čemu sam nastavio stručnu edukaciju (OSCE, OSCP, OSWP, SLAE). U slobodno vrijeme se bavim sportom, glazbom i obitelji.

Jakov Bikić
J

Završio sam informacijsku i komunikacijsku tehnologiju na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Zadužen sam za endpoint tehnologije. U slobodno vrijeme volim zaigrati nogomet i gledati filmove.

Filip Pavelić
F

Usmjeren na sistemski security, a još dodatno specijaliziran za e-mail promet. Planiram, organiziram i izvodim sigurnosne implementacije i vodim brigu o sigurnosti mrežne infrastrukture. Kada odmaram od ovih zadataka, bježim u planine i provjeravam što je novoga od povrća u vrtu.

Igor Sever
I

Samostalni sistem inženjer za područje računalne sigurnosti sa 20 godina iskustva u IT-u. Opis poslova uključuje provođenja penetracijskih testova, revizije računalne sigurnosti i implementacije sigurnosnih produkata za nadzor.

Darian Šarić
D

Ofenzivni security inženjer jako dobre statistike, kako u Combisu tako i na košarkaškom i nogometnom terenu. U securityju sam se našao slučajno, krenuo sam programirati, ali to mi se učinilo suviše monotono za moj karakter. Čim sam prvi puta nabasao na penetracijsko testiranje, to je bilo to.

Augustin Anić
A

U mlađim danima sam pokazivao značajne obrambene sposobnosti u omiljenom sportu košarci. Combisov scouting team prepoznao je te moje mogućnosti te mi ustupio brigu o obrani e-mail i web komunikacije korisnika. Svaku 'rupu' u svome rasporedu koristim za proučavanje naprednih prijetnji i aktivno sudjelujem u unaprjeđenjima detekcijskih mehanizama u sklopu našeg sigurnosnog operativnog sustava.

Goran Živković
G

Oduvijek sam volio kompjutere i išao na informatička natjecanja. Sviđa mi se što su stvari jako jednostavno posložene u informatici: ili rade ili ne rade. Iza mene je niz godina security iskustva, a sada mi je fokus na sigurnosnom operativnom centru te izazovima i zanimljivostima koje idu uz njega.

Ivan Šincek
I

Dolazim s Fakulteta organizacije i informatike, a radim kao sistem inženjer za ofenzivnu sigurnost. Opis poslova varira od raznih penetracijskih testiranja do razvoja sigurnosnih alata i malicioznog koda u testne svrhe. U slobodno vrijeme bavim se plesom, borilačkim vještinama i učenjem novih jezika.

Luka Juss
L

Završio sam Fakultet prometnih znanosti, u Combisu radim 4 godine, a najviše radim s network security rješenjima (Palo Alto Networks, Cisco, Fortinet) i SIEM rješenjima. Iskreno, ni ostali security produkti mi nisu strani. U slobodno vrijeme aktivno igram ragbi u Ragbi klubu Zagreb te putujem svijetom.

Pero Kristić
P

Završio sam FER i moja uloga u Odsjeku sigurnosnih tehnologija je zaštita računala i serverske infrastrukture te analiza sigurnosnih incidenata. U slobodno vrijeme odmaram, putujem i pokušavam igrati tenis.